Καλωσορίσατε στη Ηonda Βελμάρ

 

Η Βελμάρ ΑΕΒΕ, ως επίσημος έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής αυτοκινήτων HONDA, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη. Δραστηριοποιείται 36 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα.

Στο τμήμα πωλήσεων καινούριων αυτοκινήτων, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας ενημερώσει για τα νέα μοντέλα της Honda και για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Βελμάρ.
Ενώ ταυτόχρονα, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη συντήρηση του αυτοκίνητου σας στο άρτια οργανωμένο τμήμα after sales της Honda Βελμάρ. Το εξειδικευμένο προσωπικό, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό στο συνεργείο, φανοποιείο, βαφείο και στο πλήρως εξοπλισμένο τμήμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι έτοιμο να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στη Honda Βελμάρ, θα βρείτε τα πάντα για το αυτοκίνητό σας, σε ένα ζεστό, φιλικό περιβάλλον, όπου θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε μια έμπειρη συμβουλή, χτίζοντας μια αληθινά προσωπική σχέση. Πάντα κοντά σας, με συνέπεια αφοσίωση, σεβασμό και άψογη εξυπηρέτηση. Σας περιμένουμε!

 

Βρείτε μας στο Facebook
Βιλτανιώτη 31, Κ. Κηφισιά, Τηλ. 210 6263500, Γραμμή Επικοινωνίας: 801 11 200 400